Questions tagged [live-preview]

Craft CMS allows editors to preview their content as they create and edit. This tag relates specifically to using and integrating with the live preview feature.

Filter by
Sorted by
Tagged with
6
votes
3answers
954 views

Live preview not automatically updating

any help would be much appreciated. I have Live Preview working on my entries ie. I can see and use the button, but the live preview won't update as I manipulate the content? It was working before so ...
7
votes
2answers
2k views

Live preview using Vue.js

I'm building a Vue.js site with Craft as the backend, which works pretty well so far. The only thing I can't get to work yet is live preview. Vue-Router relies on the window.location which is flawed ...
3
votes
2answers
1k views

Multi locale, multi-domain Live Preview failing

I have a multi-locale site set up with the different locales in different domains phoseon.craft.dev - English site phoseon.it.craft.dev - Italian site etc. I am having problems getting Live Preview ...
2
votes
1answer
543 views

Issue with Matrix `type` property and Live Preview?

I have problems getting Live Preview to work with this Twig code that gets data from a Matrix field. {{ entry.matrixField.type('copy').nth(0).plainText }} As soon as I remove the type property from ...
2
votes
1answer
348 views

Live Preview in different languages on different top level domains

Our website offers three different languages. Each language has it own top level domain (example: domain.de, domain.it, domain.fr). Everything works like it should, except the Live Preview function. ...
1
vote
1answer
86 views

Headless Live Preview with Gatsby

I am following Andrew Welch's post here - https://twitter.com/nystudio107/status/1168220713158942720?lang=en I used the gatsby-config.js file he shared here - https://gist.github.com/monachilada/...
1
vote
2answers
468 views

No live preview available when entry status is set to disabled?

I have a few entries which are set to disabled. It seems that the live preview is not working then. It only works when the entry status is enabled. This seems more like a bug than a feature, right? ...