1

I am upgrading a Craft project that I have been neglecting for a little bit too long. I am upgrading to 3.7.26 from 3.4.25; on top of this, I am upgrading from PHP 7.1 to PHP 7.4.

I'm also updating a variety of plugins on top of this as well. Attached is my composer.json file below.

After nuking my vendor file, completing the php craft update all, and installing new required dependencies (multibyte string, ext-curl, etc), I'm getting the following error.

## PHP Notice – yii\base\ErrorException
tempnam(): file created in the system's temporary directory

line 64: $tmpFile = tempnam($dir, basename($key));

I've tried nuking my vendor folder again, trying in different browsers, updating composer, searching SO a bunch, and I'm not sure where to check next.

Any thoughts would be really helpful, thanks.

My composer.json file:

{
  "require": {
    "anubarak/craft-relabel": "2.0.2",
    "born05/craft-twofactorauthentication": "2.10.0",
    "carlcs/craft-redactorcustomstyles": "3.0.4",
    "craftcms/cms": "^3.7.26",
    "craftcms/contact-form": "2.2.7",
    "craftcms/google-cloud": "1.4.1",
    "craftcms/mailgun": "2.0.0",
    "craftcms/redactor": "2.8.8",
    "doublesecretagency/craft-cpcss": "2.4.0",
    "doublesecretagency/craft-cpjs": "2.4.0",
    "ether/logs": "3.0.5",
    "ether/seo": "^3.1.0",
    "marionnewlevant/snitch": "3.0.4.1",
    "remcoov/avataaars": "1.0.1",
    "spicyweb/craft-fieldlabels": "1.3.2",
    "spicyweb/craft-neo": "2.12.1",
    "trendyminds/visor": "3.0.1",
    "unionco/calendarize": "^1.2",
    "verbb/field-manager": "2.2.4",
    "vlucas/phpdotenv": "^3.4.0",
    "whoisjuan/craft-color-mixer": "1.0.9"
  },
  "require-dev": {
    "yiisoft/yii2-shell": "^2.0.3"
  },
  "autoload": {
    "psr-4": {
      "modules\\": "modules/"
    }
  },
  "config": {
    "sort-packages": true,
    "optimize-autoloader": true,
    "platform": {
      "php": "7.4"
    }
  },
  "scripts": {
    "post-root-package-install": [
      "@php -r \"file_exists('.env') || copy('.env.example', '.env');\""
    ]
  }
}

1 Answer 1

0

Surprised you weren't getting this on 7.1 as well since it appears that is when that notice was added: https://github.com/Glavin001/atom-beautify/issues/1108#issuecomment-272012827

Regardless, this doesn't appear to be a Craft or Composer issue, but more of a PHP/server configuration one.

There are a couple of things to try in here as a starting point: https://bugs.php.net/bug.php?id=74189

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.