0

One of my clients' sites is https://anovaworks.com/. The second section on the homepage looks like this: https://anovaworks.com/

There's some small black text in the top left of the image that's coming from a matrix field.

It's supposed to look like this, and if you go to https://anovaworks.com/index.php or https://anovaworks.com/?, it looks correct: https://anovaworks.com/index.php

I cannot figure out what's causing this. Anyone have any ideas?

Template code:

<section class="homepage-tagline">
  <div class="grid-container">
    <div class="grid-x">
      <div class="cell small-12 medium-7 large-5 circle-container">
        {# blue circle svg #}
        {% for matrix in entry.homepageTagline.all() %}
          <h2>{{ matrix.firstLine}}<br>{{ matrix.secondLine }}</h2>
        {% endfor %}
          <a href="{{ entry.homepageTaglineButtonLink.one().url }}"><button class="button">{{ entry.homepageTaglineButtonText }}</button></a>
        </div>
      </div>
    </div>
  </div>
</section>
  • Not much info to go on here, can you share the template code for that div? – Roi Agneta Feb 6 '19 at 17:29
  • The container <div class="cell small-12 medium-7 large-5 circle-container"> is not showing up in the case where the circle does not appear, suggesting that there is some kind of routing issue and multiple templates. Make sure there are no routes and that Settings > Section specifies the correct path to your template – Roi Agneta Feb 6 '19 at 18:31
  • I don't have any routes, and the section is using the correct template. – Jon Weedin Feb 6 '19 at 18:48
  • There is definitely something going on in terms of the template that is being loaded. The <head> section of the page is different for the version that works. Which version of Craft are you running? – Roi Agneta Feb 6 '19 at 19:45
  • I'm on Craft 3.1.8. – Jon Weedin Feb 6 '19 at 21:39
2

Your <div class="cell small-12 medium-7 large-5 circle-container"> is well displayed in the source code, but not in the inspector; Try to remove and/or fix what interfere with this piece of HTML (JS?).

Edit: If I disable JavaScript on my browser, everything is fine on your site.

| improve this answer | |
  • It appears that jshint (the last <script> tag in the <head>) is being injected into my site, but that's not in my template. I'm only loading Google Analytics, jquery, and a custom app.js; when I removed those three <script> tags from my _layout, it still had the same issue. Any idea on how to remove this random <script> that shouldn't be on my site? – Jon Weedin Feb 7 '19 at 17:28
  • You have no control on that JS? Is it hooked by some Craft tag, try to put your JS in the footer (or remove the {{ head() }} function for test purpose. – Maxime Lafrenière Feb 8 '19 at 14:38
1

Finally figured this out! GoDaddy was adding some random JavaScript to my page because my client had purchased a "Search Engine Visibility" package from them. When I turned off that package inside GoDaddy, my page worked as expected.

| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.