2

My Sprout Report I just set up is not rendering the "options" template.

The results and options template both exists, and have been copied from the examples directory that came with Sprout Forms. This options template is rendered on the build in "Users and User Groups" report - but not on mine.

The only difference is my report has a data source of "Custom Twig Template" as opposed to "Users" - but that shouldn't matter.

The docs and the built in examples aren't shedding any light on the situation. Thanks.

enter image description here

  • I believe the issue may be that you have included the file extension .twig. Can you try removing that and see if that gets things working? So: _reports/dealer-export/options. I'll add it to our list to be smarter about that if that's the case. – Ben Parizek Mar 21 '18 at 22:38
  • 1
    Ah, that was totally it Ben. If you want to put that in as an answer I'll mark that as the accepted one. Thanks. – JamesNZ Mar 22 '18 at 0:32
2

It looks like the issue here is that the Results Template and Options Template include the file extension .twig. Removing the extension .twig should get things working:

_reports/dealer-export/options

I've added it to our list to improve this functionality in the future. We should be able to strip off the extension behind the scenes or do what we need to do with it regardless of whether you add it or not. Sprout Reports does loop through and check for all supported extension types for your site on the back end when no extension is provided.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.