1

Basically, I have no clue what this means? But, I am unable to edit any entries in Control Panel -- everything times out after I try to save and/or return to the main entries page.

[Error] XMLHttpRequest cannot load http://www.mysite.com/index.php/nc3/actions/users/getAuthTimeout?dontExtendSession=1 due to access control checks. send (jquery-2.2.4.min.js:4:15971) ajax (jquery-2.2.4.min.js:4:11523) checkAuthTimeout (craft.js:3:22301) f (jquery-2.2.4.min.js:2:3704)

I don't know for sure, but the error seems to be connected to adding siteURL to general.php.

But, (and I am a noob) it was set to http://www.mysite.com. which is exactly what appears in CP. I assume I do not need to list it in both places?

  • Are you loading the CP from exactly www.mysite.com? Or is it mysite.com or another domain/IP? – Brad Bell Aug 9 '17 at 21:57
  • Not clear. I use the full www.mysite.com when I go to it. When it loads it switches to just mystic.com - but if I click into the navigation window it shows the full www.... All I know, is the problem cleared once I removed the siteUrl from the general.php settings. But, I want the site to be accessible whether I type mysite.com or www.mysite.com. – Hellyar Aug 9 '17 at 22:57
  • You're running into this: craftcms.stackexchange.com/a/431/57 – Brad Bell Aug 9 '17 at 23:31
  • I don't know. I followed every step. My url settings appear consistent everywhere, yet I am still experiencing this problem. – Hellyar Aug 11 '17 at 18:43

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.