0

The website ist working, but I can not login in the control panel.

In the console:

500 Internal Server Error - .../resources/lib/jquery-2.2.4.min.js?d=1493300895
setcookie() expects parameter 3 to be integer, float given (/html/alte gerberei/craft/app/framework/web/CHttpRequest.php:1514)

...

Has anybody an idea? Thanks in advance.

  • If I visit the default Craft CP URL at ag.lovelybits.de/admin, I get the following Twig error: Variable "entry" does not exist in "_layout" at line 23. Screenshot: cl.ly/1F3v3e3I3721 – Andrea DeMers Apr 28 '17 at 18:48
  • @AndreaDeMers they have a custom cp url, so naturally "admin" is just an entry(which doesn't exist) on their site. This error would not be related to their issue. – AbbeyDesign Apr 28 '17 at 19:18
  • @AbbeyDesign Indeed they do: ag.lovelybits.de/lovelyCP. If there is a custom CP URL, is it normal to get a Twig error when pointing to the default? Wouldn't a 404 make more sense? – Andrea DeMers Apr 28 '17 at 19:27
  • @AndreaDeMers well they've got other issues with their templates and how they are handling their 404's but I doubt it's related to their original problem. I suspect a bad upload of files or permissions. Something is not updated or missing. – AbbeyDesign Apr 28 '17 at 19:32
  • Try downloading a fresh copy of Craft from craftcms.com and replacing your existing craft/app folder with the fresh one and see if that helps. – Brad Bell Apr 28 '17 at 22:22
1

The error was caused by the configuration in general.php, which works fine local and on three other websites.

For production environment, I added

'userSessionDuration' => 'P101Y',
'rememberedUserSessionDuration' => 'P101Y',
'rememberUsernameDuration' => 'P101Y',
'invalidLoginWindowDuration' => 'P101Y',

Now I removed it and can login in the cp - no idea why.

|improve this answer|||||

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.