1

When I try to install Craft CMS 3 by going to /admin the site redirects me to /index.php?p=admin/install where the Begin button shows. Clicking next send me to the screen to create an admin user.

When I enter all the information I see an ajax call going to http://domain.com/index.php?p=admin/actions/install/validate-account but that responds with 400 Error.

Any idea whats wrong? I have .htaccess file in place, so not sure why I see the index.php part in the url. Any help would be appreciated. Edit: in the error log file I see those three lines

[-][-][error][yii\i18n\PhpMessageSource::loadMessages] The message file for category 'yii' does not exist: /home/rrznjzkn/public_html/craft3/craft/app/vendor/yiisoft/yii2/messages/en-US/yii.php Fallback file does not exist as well: /home/rrznjzkn/public_html/craft3/craft/app/vendor/yiisoft/yii2/messages/en/yii.php

[-][-][warning][craft\app\web\ErrorHandler::handleException] 400 - Unable to verify your data submission.

[-][-][error][yii\web\HttpException:400] exception 'yii\web\BadRequestHttpException' with message 'Unable to verify your data submission.' in /home/rrznjzkn/public_html/craft3/craft/app/vendor/yiisoft/yii2/web/Controller.php:110
5
  • I wouldn't recommend using Craft 3 yet... it's still in "developer preview", it hasn't even reached the "beta" phase yet. You might want to stick with the current version of Craft 2 until some formal announcements are made about 3.
    – Lindsey D
    Commented Jun 28, 2016 at 16:30
  • @Lindsey D: I tend to agree with you on this and would vote to close it but I don't think it's an "official" stance of the community yet... Commented Jun 28, 2016 at 20:50
  • @RitterKnight: Yeah, that's fair. I didn't VTC... just giving the OP a warning about being in uncharted territory. :)
    – Lindsey D
    Commented Jun 28, 2016 at 20:55
  • OK, thank you. I will stick with Craft 2 for now.
    – svetlin
    Commented Jun 29, 2016 at 10:19
  • Same problem with craft 2.6
    – dazz
    Commented Nov 28, 2017 at 13:47

1 Answer 1

1

You're getting that error because CSRF validation is failing. Whether that's a bug in the Dev Preview of Craft 3 or something environmental on your end is hard to tell with the given information. I can't reproduce it locally, though.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.