1

I'm currently seeing this in the PHP error logs:

Fatal error: Uncaught exception 'Craft\\HttpException' with message '' in
/home/vagrant/htdocs/site/craft/app/controllers/TemplatesController.php:59\nStack
trace:\n#0 (): Craft\\TemplatesController->actionRender()\n#1
/home/vagrant/htdocs/site/craft/app/framework/web/actions/CAction.php(109):
ReflectionMethod->invokeArgs()\n#2
/home/vagrant/htdocs/site/craft/app/framework/web/actions/CInlineAction.php(47):
CAction->runWithParamsInternal()\n#3
/home/vagrant/htdocs/site/craft/app/framework/web/CController.php(308):
CInlineAction->runWithParams()\n#4
/home/vagrant/htdocs/site/craft/app/framework/web/CController.php(286):
CController->runAction()\n#5
/home/vagrant/htdocs/site/craft/app/framework/web/CController.php(265):
CController->runActionWithFilters()\n#6
/home/vagrant/htdocs/site/craft/app/framework/web/CWebApplication.php(284):
CController->run()\n#7
/home/vagrant/htdocs/site/craft/app/framework/web/CWebApplication.php(141):
CWebApplication->runController()\n#8
/home/vagrant/htdocs/site/craft/app/etc/web/WebApp.php(288):
CWebApplication->processRequest()\n#9
/home/vagrant/htdocs/site/craft/app/framework/base/CApplication.php(185):
Craft\\WebApp->processRequest()\n#10
/home/vagrant/htdocs/site/craft/app/index.php(62):
CApplication->run()\n#11
/home/vagrant/htdocs/site/public/index.php(19): include()\n#12 {main}

I have a _404.html template under templates/ and the errorTemplatePrefix set to _.

1

Turns out it was HHVM causing the issue. Switching back to 'normal' PHP made the problem disappear.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.