1

I have recently migrated an intranet to its production environment, and the requireLogin is misbehaving:

  1. I'd go to intranet.example.com/
  2. Log in with my details
  3. Craft will redirect me to intranet.example.com/404.shtml, showing 'Layout file - This content should not be seen.'
    • this page doesn't exist, and I can't find any reference to 404.shtml on any page.
  4. If I reload intranet.example.com/, it will show me the homepage, logged in. It works fine after that
  5. I can log out and in again, it will work fine. I need to log out, close the browser and log in again to replicate the error

I have no redirects or have changed anything on the Craft config. Basically is a default 2.5 installation with new templates.

It works fine both locally (MAMP) and on my dev environment, but not on the server I just migrated it to.

  • After reading this issue with old PHP I checked my server, and is running PHP 5.5, with 128M of memory and safe mode disabled. – Alex Lillo Jan 13 '16 at 17:23
  • 404.shtml isn't a Craft file... I'm guessing your host/web server is redirect to it (for whatever reason)? – Brad Bell Jan 13 '16 at 20:27
  • @BradBell ok I was guessing that too, because I couldn't find that file! I'll ask them about it. – Alex Lillo Jan 14 '16 at 9:13
2

I checked the http headers, and apparently my server was redirecting to a 404 page because the favicon.ico was missing.

As soon as I uploaded one it all worked fine again.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.